Skævinge Kulturhus

Sidste nyt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAN Party – køb billetter her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modeljernbanegruppe starter på Føllegård. Vi starter en modeljernbanegruppe. Vi kommer til at være og bygge vores bane i lokalet til venstre på første sal. Vi vil som visionsprojekt ud over at bygge togbaner generelt bygge en model af Frederiksværkbanen. Det vil sige modeller af de originale stationsbygninger mm.  Kontakt Carsten Bastholm (voniceman@gmail.com) hvis du vil høre mere. De mødes om torsdagen kl. 19.00.

Føllegård alive er en kulturel paraplyforening som arbejder for at skabe aktiviteter på og omkring Føllegård i Skævinge. Føllegård er et fantastisk sted for kultur, foreningsliv og andre samlingsaktiviteter i lokalsamfundet. Det er stedet centralt i Skævinge by, hvor der kan foregå mange forskellige aktiviteter.

Har du en interesse du vil dele med andre? – Så har Føllegård Alive rammerne!

Kulturhuset Føllegård i Skævinge har de fysiske rammer for div. spændende aktiviteter og arrangementer og dem kan du også få adgang til hvis du mangler et sted til at dele din interesse med andre! Føllegård Alive danner de formelle rammer der skal til for at benytte Føllegård så I som privat personer kan koncentrere jer om jeres interesse.
Så kontakt Føllegård Alive på info@foellegaard.dk hvis du har en ide eller et ønske til en aktivitet eller et arrangement som du mangler rammerne til. Som en godkendt forening i Hillerød Kommune kan Føllegård Alive gratis booke lokaler på Føllegård så længe aktiviteten / arrangementet lever op til visse krav.
Kontakt os gerne på info@foellegaard.dk for mere information om mulighederne og hjælp til din aktivitet.