Skævinge Kulturhus

 

Velkommen

Føllegård alive er en kulturel paraplyforening som arbejder for at skabe aktiviteter på og omkring Føllegård i Skævinge. Føllegård er et fantastisk sted for kultur, foreningsliv og andre samlingsaktiviteter i lokalsamfundet. Det er stedet centralt i Skævinge by, hvor der kan foregå mange forskellige aktiviteter.

SIDSTE NYT / KOMMENDE ARRANGEMENTER.

Fastelavn Søndag den 26. Februar

Vi gentager succesen og i samarbejde med Skævinge bibliotek vil der blive tøndeslagning og børneteater/underholdning på Føllegård. Billetter kommer til salg på nettet og i SuperBrugsen primo februar. Der har været udsolgt de sidste år, så skynd dig at købe billet.

Open Mic – Live musik Søndag den 5. Marts kl 15

Generalforsamling Søndag den 5. Marts kl 10.30

Søndags Jam den 26. Marts

Har du en interesse du vil dele med andre? – Så har Føllegård Alive rammerne!

Kulturhuset Føllegård i Skævinge har de fysiske rammer for div. spændende aktiviteter og arrangementer og dem kan du også få adgang til hvis du mangler et sted til at dele din interesse med andre! Føllegård Alive danner de formelle rammer der skal til for at benytte Føllegård så I som privat personer kan koncentrere jer om jeres interesse.
Så kontakt Føllegård Alive på info@foellegaard.dk hvis du har en ide eller et ønske til en aktivitet eller et arrangement som du mangler rammerne til. Som en godkendt forening i Hillerød Kommune kan Føllegård Alive gratis booke lokaler på Føllegård så længe aktiviteten / arrangementet lever op til visse krav.
Kontakt os gerne på info@foellegaard.dk for mere information om mulighederne og hjælp til din aktivitet.