Skævinge Kulturhus

Føllegård Alive inviterer snart til OPEN SCENE igen

IMG_0182

Arrangementet
Open Mic på Føllegård er et åbent arrangement så alle, både solister og grupper fra begyndere til øvede, der har lyst til at optræde med et nummer eller tre er meget velkomne. Ud over at det skal være musik er der ingen begrænsninger hvad angår genren ligesom man også selv bestemmer om man vil spille egne eller andres numre. Og har man bare lyst til at komme og lytte med så er man også meget velkommen. Der er gratis adgang for alle og døren åbner kl 1830, selve arrangementet starter kl 19.  Der vil være mulighed for at købe lidt øl & vand, kaffe & the i vores lille cafe/bar og dermed støtte foreningen.

Lydmand og udstyr
På scenen vil der være en høj skammel, en monitor og to mikrofoner på stativ tilsluttet et PA anlæg samt en guitar forstærker. Man skal altså have sine personlige instrumenter med selv. Skal I bruge andet udstyr så kontakt os på forhånd så finder vi også ud af det.
Grupper med et større setup end det ovenfor nævnte (trommer, bas osv) skal som udgangspunkt tage deres eget udstyr med og komme og stille op før arrangementet starter.
Vores lydmand vil være behjælpelig med opsætning og han vil også justerer lyden ind når I spiller – der bliver som udgangspunkt ikke tid til lydprøver.

Tilmelding
Det er ikke strengt nødvendigt at tilmelde sig, men af hensyn til planlægningen vi vil sætte stor pris på det og det vil også være en god ide at gøre hvis man vil være sikker på at der bliver tid til en. Du er dog også velkommen til bare at dukke op og så skal vi gøre hvad vi kan for at presse dig ind!
Grupper/bands med et større setup (trommer, bas osv) skal tilmelde sig på forhånd så opsætning kan koordineres.
Tilmeldingen foregår ved at kontakte Bjarke på bjsoestrup@gmail.com eller 23721922

Værterne
Aftenens værter er duoen Two Elements som består af Kira Crillesen på vokal og Per-Håkon Torp på guitar. De vil starte aftenen med at spille et par numre og ellers præsenterer de forskellige musikere på scenen.

IMG_0184

Stedet
Kulturhuset Føllegård er en firlænget gård i Skævinge hvor “Rytmelængen” er indrettet med en stor scene og cafebords opstilling med plads til 70-80 personer samt en bar/cafe og et poolbord.

Find vej
Adressen er Føllegårdsvej 4, 3320 Skævinge og hvis man kommer i bil kan man parkerer på græsset rundt om gården. Skal man læsse lidt udstyr af må man godt køre ind på gårdspladsen.
Fra Skævinge station hvor lokalbanen mellem Hillerød og Hundested standser kan man gå til Føllegård på få minutter via en sti fra parkeringspladsen bagved Netto og Biblioteket.

Kontakt

Spørgsmål og evt. tilmelding kan rettes til Bjarke på 23721922 eller bjsoestrup@gmail.com

IMG_0183