Skævinge Kulturhus

Søndags Jam afholdes 2 gange årligt – sidst i marts og den første søndag i oktober

Næste Søndags Jam afholdes den 18. Marts 2018 og tilmeldingen åbner den 1. Januar

Søndags Jam er et musikalsk legerum for alle i lokalområdet med interessen for at spille musik. Vi skal spille en masse forskellig musik, nørde med vores instrumenter, udveksle erfaringer og fif og i det hele taget dele vores glæde og interesse for musikken. Og så skal vi selvfølgelig hygge os samt spise lidt mad og en masse kager sammen!

Søndags Jam er for alle interesserede der kan synge eller spiller på et instrument. Det er ikke vigtigt om du bruger dit instrument dagligt eller om det har stået og samlet støv de sidste mange år, bare du har dit eget instrument og evt. gear samt har styr på det mest basale.

Om du er ung eller gammel, begynder eller prof er heller ikke afgørende så længe du har lysten til at støve dit instrument af og deltage i lidt hyggeligt samspil på tværs af alder og erfaring med andre musik interesserede fra dit lokalområde.
Musik genren er som udgangspunkt pop, rock og blues og man skal være frisk på at spille lidt at det hele da der ikke tages hensyn til musik smag når grupperne dannes og der dermed skal være lidt numre for enhver smag i hver gruppe.

Deltagerne bliver på forhånd opdelt i nogle grupper afhængig af instrument sammensætning, erfaring osv. og de udvælger så indbyrdes i hver gruppe nogle numre som de får et par uger til at forberede sig på derhjemme. På dagen øver/jammes der så over de valgte numre mm og dagen sluttes af med at grupperne spiller resultatet af dagens anstrengelser for de andre grupper samt evt. venner og familie der måtte have lyst til at komme og lytte med.

Man skal som udgangspunkt selv medbringe sit eget instrument, forstærker, kabler, mikrofon osv. Der er et PA anlæg per gruppe.

BEMÆRK at i modsætning til tidligere udgaver af Søndags Jam så skal man ikke regne med at man kan komme til at spille gennem sin egen guitar/bas forstærker eller på sit eget trommesæt til den afsluttende koncert om aftenen. Af hensyn til pladsen på scenen og styring af lyden så bliver der kun stillet 1 bas forstærker, 4 guitarforstærkere og et trommesæt op på scenen. Eneste undtagelse er hvis der er en som spille på et venstrehånds trommesæt.

For at sikre at dagen forløber bedst muligt musikalsk kommer der to profesionelle musikere/banddoktorer som vil følge 2 grupper hver og komme med en masse konstruktive kommentarer, fif og gode råd i løbet af dagen. Der er også en lydmand tilknyttet primært til at styre lyden under aftens koncert.

Det forventes at alle deltagere efter behov hjælper lidt til med at løse de forskellige opgaver i forbindelse med dagen herunder indkøb, madlavning, oprydning, opstilling og nedtagning af udstyr.

Føllegård Alive har med stor succes arrangeret Søndags Jam syv gange tidligere hvor der blev dannet 2-4 grupper som alle hyggede sig bravt. Grupperne fik alle indøvet 3-4 velklingende numre hver som de sluttede dagen af med at spille for hinanden samt familie og venner.

Så hvis du ikke har tiden til at engagere dig i et rigtigt band med faste øve dage osv. eller hvis du bare godt kunne tænke dig at få nogle erfaringer med at spille sammen med andre så er dette helt sikkert noget for dig.
Og hvis du allerede er en erfaren musiker med band og det hele som bare ikke kan få nok eller du gerne vil prøve at spille med nogle andre end dem du plejer så er du også meget velkommen. Det kan sågar være at du finder nogle nye musikalske legekammerater eller finder ny motivation og nye input.

Hvis du ikke har nået at tilmelde dig inden dit instrument blev fuldt booket så giv besked på bjsoestrup@gmail.com så kommer du på ventelisten i tilfælde af afbud.

Tilmeld dig vores Nyhedsmail andet sted her på siden hvis du vil informeres om næste omgang Søndags Jam

Du er også velkommen til at kontakte Bjarke på 23721922 eller bjsoestrup@gmail.com for mere information.