Skævinge Kulturhus

8. omgang af Søndags Jam bliver søndag den 18. Marts oktober 201!8

Tilmeldingen åbner 1. Januar

For at sikre at der er det rette antal af de forskellige instrumenter til at danne 4 hele grupper skal man tilmelde sig i den box nedenunder der svarer til ens instrument. Hver gruppe kommer til at bestå af 1 trommeslager, 1 bassist, mindst 1 og max 2 lead vokaler (mindst 1 sang hver), mindst 1 og max 3 guitarister, max 1 keyboard, x antal kor sangere / blæsere / percussion. Er der ikke flere ledige pladser på ens instrument kan man skrive til bjsoestrup@gmail.com og bede om at komme på ventelisten.

Ved tilmeldingen dukker der nogle felter op som bedes udfyldes.

Hvis I har deltaget i Søndags Jam før og dermed er inde i systemet (modtager nyhedsbrev mm) så bedes I klikke på “Jeg er allerede medlem” knappen og ellers bedes I klikke på “Nyt medlem” knappen.

I feltet “Note” bedes du skrive lidt om din erfaring og hvilken af musik genrene (pop, rock og blues) du helst vil spille så kan der måske tages hensyn til dette når grupperne dannes.

Du bedes ligeledes angive din egen vurdering af hvor dygtig du er. Dette bruges kun til at kunne fordele kompetencerne i de forhåbentligt 4 grupper ligeligt. Skriv et (eller 2) tal mellem 1 og 4 hvor:

1) er en begynder der kun kan det basale på sit instrument og har ingen eller meget lidt band erfaring

2) er en der er rutineret på sit instrument og evt. med lidt band erfaring

3) er en erfaren amatør musiker med band erfaring

4) er en særdeles erfaren musiker med mange spille jobs i bagagen

BEMÆRK at for trommeslagere gælder at de mindst skal være oppe på 2 i ovennævnte graduering da trommespil på et vist niveau er vigtigt for at resten af gruppen kan fungere. Der er højst plads til en guitarist med gradueringen 1 i hver gruppe.

SCROLL NED OG FIND TILMEDINGSBOKSEN FOR DET INSTRUMENT DU SPILLER PÅ

Der kan betales med Dankort og MobilPay, men hvis du ikke har mulighed for det så send en mail til bjsoestrup@gmail.com så finder vi en løsning!