Skævinge Kulturhus

Gratis koncert i Rytmelængen på Føllegård med “DashBoard Beat” og “Straight On”

Dørene åbner kl 19.30 og live musikken starter kl 20 og fortsætter frem senest midnat.

Der er gratis adgang for alle der tilmelder sig vores Nyhedsmail som udsendes 8-12 gange om året.

I vores lille cafe/bar er der mulighed for at købe øl/vand og diverse så det er ikke tilladt at medbringe egen drikkelse. Cafe/baren modtager både kontanter og MobilPay.

I Rytmelængen er der en stor scene med et dansegulv foran og i resten af lokalet er der opsat cafe bord/stole foruden baren og et poolbord. Der er mulighed for at aflevere overtøj i garderopen mod betaling.

 

Præsentation af Band:

DashBoard Beat

22933B1C-A471-47CE-A404-31EADB34E603
Dashboard Beat består af 6 garvede musikere/sangere, og spiller dansevenlige cover-versioner af et varieret repertoire inden for pop, rock, blues og country.
Bandet består af sangerinderne Stine og Kirsti Larsen, med en fortid i forskellige bands i Nyborg, med yderst kompetente folk bag sig.
Poul Faarup med megen erfaring fra Vance River og flere blues-bands, spiller lead-guitar og John Pedersen spiller rytmeguitar som han har gjort i en halv menneskealder i flere Nordsjællandske bands. Rytmesektionen udgøres på bas af Klaus Arentoft med en fortid i The Doghouse, Local Locos, m.fl. og Kjeld Jacobsen på trommer, og som også har stor erfaring fra bl.a. Vance River og noget så eksotisk som et kirkeorkester.

Straight On

Straight On består af 6 medlemmer. To kvinder og 4 mænd. De spiller guitarbaseret rock fra de sidste 5 årtier.
Billedet stammer fra en koncert i Tyskland i maj 2017, hvor bandet i to år i træk har spillet til Rock Am See arrangementet i nærheden af Berlin.
Den lokale tilknytning til Skævinge er bassist Pia Nielsen som synes det kunne være sjovt at spille i hjembyen. Resten af bandet var straks med på ideen da de gerne støtter mindre lokale spillesteder.
Udover koncerten i Tyskland så har de seneste år mest drejet sig om private arrangementer, men også en koncert på LangelandsFærgen, mens den sejlede mellem Lolland og Langeland var en god oplevelse.
Guitarerne håndteres af Jesper Bøgeskov og Anders Mejlbjerg. Bassen som sagt af Pia Nielsen, og bag trommerne Max Kristiansen. Bandet har to sangere Louise Buch Panton og Ole Nielsen. De skiftes til at synge lead, kor og har også nogle duetter sammen.
Repertoiret er baseret på mange kendte og et par ukendte numre fra Neil Young, The Who, The Kinks, Creedence Clearwater Revival, Rolling Stones, Beatles, Sandmen, Janis Joplin og mange flere. Sætlisten for den 6. april er endnu ikke fastlagt.
Bandet øver normalt i en industribygning i Brønshøj i København, men har også som fast punkt en weekend i sommerhus. Der spilles så i flere dage, men der også bliver tid til lidt hyggeligt samvær.
Bandet kan føles på Facebook – https://www.facebook.com/groups/StraightOn.dk/
Eller på hjemmesiden www.straighton.dk

5F3CD217-7323-44CA-824A-AB17DE77AFF5